Søg
Close this search box.

Privat øjenlæge

Book tid hos privat øjenlæge her. I Auga Eye Center har vi flere faste øjenlæger tilknyttet, som laver private øjenundersøgelser. Du kan som regel blive undersøgt inden for 1-2 uger. 
Book tid online eller ring mellem kl. 9-15 på tlf. 42 41 02 11.
Vi lægger stor vægt på det personlige møde, og sætter god tid af til at møde dig og høre om dine symptomer/gener. Afhængig af hvor akut din situation er, tilbyder vi undersøgelse samme dag eller i løbet af 1-2 uger. Vi tilbyder også aftentider i tidsrummet kl. 17-20.

Privat øjenlæge priser

Du skal som privatkunde betale selv for din øjenundersøgelse hos privat øjenlæge. Det koster 950 kr.

Forsikringskunde

Har du en sundhedsforsikring, f.eks. gennem dit arbejde, kan dit besøg evt. dækkes herigennem. Du skal selv kontakte dit forsikringsselskab, inden du booker tid hos os, for at undersøge om de dækker din øjenundersøgelse hos os.
Bemærk, din sundhedsforsikring dækker i de fleste tilfælde også privat øjenlæge til din partner og dine børn.

Undersøgelse linseoperation

Almindelig øjenundersøgelse

En øjenundersøgelse ved privat øjenlæge foregår i Auga Eye Center. Du kommer ind til en af vores dygtige klinikassistenter, der laver en rækker målinger af dit øje, herunder en synsprøve, måling af øjets tryk, topografi (fotografering af øjets nethinde) mv. 

Når alle disse målinger er udført, bliver du sendt ind til øjenlægen, der foretager selve øjenundersøgelsen. Han eller hun kigger dig i øjnene med sin spaltelampe og ser på resultaterne af målingerne i sammenhold med de symptomer/gener, du oplever og beskriver.

Du skal være opmærksom på, at du ofte vil blive dryppet med nogle dråber, der slører dit syn i nogle timer i forbindelse med undersøgelsen. I de tilfælde anbefaler vi ikke, at du kører vil.

På baggrund af alt dette anbefaler øjenlægen en behandling eller sender dig videre i systemet, hvis dette er nødvendigt.

Undersøgelse for grå stær

Kommer du med mistanke om grå stær, vil øjenundersøgelsen i det store hele være den samme – dog vil du også blive dryppet med pupiludvidende dråber. Dråberne gør dit syn sløret, og du bør derfor ikke selv køre hjem. 

Det kan også være rart for dig at have solbriller med, da du også kan blive lysfølsom i nogle timer efter, du er blevet dryppet. Effekten af dråberne aftager i løbet af nogle timer, der kan i sjældne tilfælde gå op til et døgn, men de forsvinder altid af sig selv. Du kan køre bil igen, når du føler dig tryg ved det.

Hvis din grå stær opfylde det offentliges krav for, hvornår grå stær er behandlingskrævende, henviser vi dig til operation i din region, du vil herefter være sikret af behandlingsgarantien på 30 dage – læs mere om udvidet frit sygehusvalg.

Er din grå stær ikke udviklet nok til, at det offentlige vurderer det som behandlingskrævende, kan du vælge at blive opereret i Auga Eye Center – læs mere om dine muligheder for at blive opereret for grå stær.

Øjenundersøgelse af børn

Som tidligere nævnt er dine børn som regel også dækket af din sundhedsforsikring. 

Børn i alle aldre, helt fra spædbarnsalderen og op efter, kan have behov for at se en øjenlæge. Det er vigtigt at være opmærksom på om dit barn har nedsat syn, skeler eller andre øjensygdomme, for at sikre dem det bedste syn, både mens de vokser op, og når de bliver voksne. 

Vi bestræber os på at skabe en tryg undersøgelse og en god kontakt til dit barn. Der er ikke noget, der gør ondt ved selve undersøgelsen. Af og til skal barnet dryppes med nogle dråber, der godt kan svide lidt, men det er hurtigt overstået. 

Lidt afhængig af alderen, kan barnet selv svare på nogle ting, og forældrene kan hjælpe med at svare. Hvis du har billeder eller videoklip af barnet i situationer, der viser problemet, må du gerne medbringe dette. 

Hvornår skal børn til øjenlæge?

De fleste banale øjensygdomme og øjenallergi kan din egen praktiserende læge sagtens behandle. Virker behandlingen ikke, kan det være en god idé at se en øjenlæge.

Har du, sundhedsplejersken eller din læge mistanke om nedsat syn hos barnet, skal det undersøges hos en øjenlæge. Det er vigtigt at barnet modtager behandling for sin synsnedsættelse, skelen eller øjensygdom så hurtig som muligt, for at sikre at det vokser op med det bedst mulige syn.

Har dit barn brug for briller, og er det under 10 år, skal barnet ses af en øjenlæge inden det får briller fra en optiker.

Book privat øjenlæge undersøgelse

Book en privat øjenlæge undersøgelse med kort ventetid. Undersøgelsen koster 950 kr.