Søg
Close this search box.

Ofte stillede spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om. Her har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål.

De bivirkninger, du kan opleve efter en grå stær operation, er som regel milde og af midlertidig karakter, det kan f.eks. være en lidt gruset fornemmelse i øjnene. Det tage op til et par måneder, før din synsskarphed, når sit højeste potentiale.

Ca. 10 procent af dem der bliver opereret for grå stær, får efterstær. Efterstær fjenes hurtigt og smertefrit med laser.

Grå stær er en uklarhed, som regel aldersbetinget, der opstår i øjets naturlige linse. Den grumsede linse gør det svært for lyset at trænge igennem og nå synsnerven, der sidder bagerst i øjet og skaber skarpe billeder.

Du kan kun få grå stær én gang i livet. Grå stær fjernes ved at din naturlige linse, der med alderen er blevet grumset, udskiftes med en ny og klar linse. Denne nye syntetiske linse kan ikke udvikle grå stær. ca. 10 procent udvikler det, der kaldes efterstær, som er nogle uklarheder i den kapsel, som din nye linse sidder i. Dette fjernes hurtigt og smertefrit med laser. Hos Auga Eye Center indgår behandling af efterstær i prisen. (OBS GØR DEN DET?)

Hvis du har en sundhedsforsikring dækker den sandsynligvis din grå stær operation. Kontakt din forsikring for at få svar på om de dækker din operation.

Når du bliver opereret for grå stær hos Øjenlæinik Amager er du garanteret behandling for efterstær, hvis det opstår. Der udover er der i prisen inkluderet to opfølgende kontroller.

I Auga Eye Center har vi foretaget X grå stær operationer

Man skal altid overveje nøje, hvilken kirurg man ønsker skal foretage ens grå stær operation. Auga Eye Center er en stor og moderne klinik. Vi benytter os af den bedste teknologi og de bedste materialer. Vi går op i, at man har et personlige forløb, med adgang til ens øjenlæge – også efter operationen. Derfor får du altid din øjenlæges personlige telefonnummer med hjem, når du er blevet opereret, så du kan kontakte ham eller hende efter din operation.

Dit syn skal være betydeligt mærket af grå stær, før du vil blive indstillet til operation. Hvis du ønsker selv at betale for din grå stær operation, eller bliver opereret gennem din sundhedsforsdirking, kan du blive opereret tidligere, end hvis du bliver opereret gennem det offentlige.