Søg
Close this search box.

Brillefri med Trifokale/EDOF linser

Trifokale/EDOF linser er en virkelig god løsning for dig, der gerne vil være fri for både briller, linser og læsebriller. Linserne korrigerer alle typer af synsfejl: Nærsynethed, langsynethed, alderssyn og bygningsfejl.
Hvilken linse der er den rigtige for dig, kan vi først afgøre ved din undersøgelse. I Auga Eye Center benytter vi kun de mest moderne linsetyper – og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hvad kan jeg forvente af en linseoperation med trifokale/EDOF linser?

  • Komplet brillefrihed
  • Du bliver fri for alle typer af synsfejl: Langsynethed, nærsynethed, alderssyn og bygningsfejl.

Er en linseoperation sikker?

En linseoperation er en af de sikreste operationer, der findes. Selve proceduren, som er den samme, man benytter ved grå stær, er den mest udførte operation på verdensplan. Netop denne kolossale erfaring har været med til at gøre operationen enormt sikker.

Kirurgerne i Auga har stor erfaring med forskellige typer af linseoperationer, og udfører dem flere gange ugentligt. Auga Eye Center er kvalitetsgodkendt af Region Hovedstaden og laver grå stær operationer på vegne af Øjenafdelingen på Rigshospitalet-Glostrup.

Dog er alle operationer forbundet med en vis risiko. Den alvorligste, og yderst sjældne, komplikation (få promille), i forbindelse med en linseoperation er infektion. Dette kan forebygges med god hygiejne og ved at følge de instrukser, du får i forbindelse med operationen. Det er dog vigtigt at være opmærksom, så man hurtigt kan blive behandlet.

Er der bivirkninger ved en linseoperation?

Der findes mulige bivirkninger ved en linseoperation. For det meste er disse dog af forbigående karakter eller behandlingsbarer.

Ca. 10% udvikler efterstær. Efterstær er en uklarhed, der opstår omkring den nye linse i tiden efter din linseoperation. Dette fjernes hurtigt og smertefrit med laser, hvorefter linsen er så god som ny. I Auga Eye Center har du evighedsgaranti på behandling af efterstær.

Hos ca. 10% er der behov for en korrigerende operation for at komme helt i mål med brillefriheden. Hos Auga Eye Center korrigerer vi med en tillægslinse, som vi opererer ind over din nye linser. Dette er med i din 10 års tryghedsgaranti.

Tryghedsgaranti

Alle vores kunder skal opleve den størst mulige følelse af tryghed. En af de måder vi sikrer det, er med vores Tryghedsgaranti. 
Medicin
Kontakt
Kontrol
Garanti
Kirurg

Kontakt os nu

Klik her og udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage.