Søg
Close this search box.

11 grunde til at du skal vælge Auga Eye Center

Hvis du spørger os, er vi verdens bedste øjenklinik. Men hvis du gerne vil vide lidt mere om hvorfor du skal væklge Auga Eye Center, så har vi listet 11 gode grunde her.
1. Dygtige øjenlæger og -kirurger.

I Auga Eye Clinic har vi tilknyttet en række dygtige øjenlæger- og kirurger. Vi har to faste øjenlæger på klinikken hver dag og der udover en række konsulenter, der udover deres faste dage i Auga arbejder rundt omkring på landets hospitaler. Dvs. at alle vores øjenlæger- og kirurger ser og opererer mange patienter hver evig eneste uge.

2. Personligt forløb

Når du vælger at få lavet din brillefri linseoperation, øjenlågsoperation eller grå stær i Auga Eye Center er det den samme kirurg der følger dig under hele forløbet. Fra din undersøgelse til din operation til din kontrol. Det synes vi er den tryggeste måde at gøre det på, både for din og vores skyld.

3. Optometrist

Ønsker du at blive fri for briller og linser, er den første person du møder, en af vores special uddannede optometrister. En optometrist er ekspert i synet, og hos os er de naturligvis specialiserede i synskirurgi.Optometristen følger, som kirurgen, dig hele vejen i dit forløb hos Auga Eye Center.

4. Omsorgsfulde sygeplejersker

På selve operationsdagen møder du en af vores omsorgsfulde øjensygeplejersker. Ud over at assistere kirurgen på operationsdagen, sørger hun for, at du, trods eventuel nervøsitet, føler dig tryg og har det behageligt på din operationsdag.

5. Fair priser

Vi er en travl klinik, men vi gør tingene smart og holder på den måde vores priser nede på et fair niveau, som mange kan være med på. Vi samarbejder desuden med Sundhed+ som tilbyder gode delbetalingsløsninger.

6. Beliggenhed-beliggenhed-beliggenhed.

Auga Eye Center ligger på Amager, hvor det er nemt at komme til, hvis du er i bil. Du kan parkere gratis parkering på Amagerbrogade eller i gården bag vores klinik, husk blot at komme ind på klinikken efter en parkeringsbillet. Kommer du med offentlig transport går 5C lige til døren.

7. Moderne klinik med moderne udstyr

Vores klinik er indrettet med moderne kvalitets udstyr, der understøtter vores gode resultater. Vi forhandler med de stærkeste brands indenfor deres felter.

8. 10 års tryghedsgaranti på din linseoperation

Som noget helt unikt giver vi hele 10 års tryghedsgaranti på vores linseoperationer. I den garanti indgår bla. medicin i forbindelse med operationen, finjustering af behandling i op til 10 år, evighedsgaranti på efterstær – læs mere om vores 10 års tryghedsgaranti.

9. Vores tilfredse kunder

Hvert år opererer vi mere 1000 kunder – og de er meget tilfredse med alt fra resultat til forløbet på klinikken. Læs om nogle af vores kunders forløb eller se vores Trustpilot.

10. Altid en læge på klinikken

Der er altid en læge til stede på vores klinik. Dvs. at kommer du ind til en kontrol hos en af vores optometrister eller klinikmedarbejdere, vil du på dagen blive set af en længe, hvis der er behov for det. Du vil altså ikke blive nødt til at komme tilbage på klinikken en anden dag.

11. Samarbejde med forsikringer

Auga Eye Center samarbejder med flere forskellige forsikringsselskaber. Har du en sundhedsforsikring er der derfor gode chancer for, at din undersøgelse hos vores private øjenlæge er dækket af din forsikring. Kontakt selv dit forsikringsselskab, for at finde ud af om de dækker din konsultation og eventuelle behandling, f.eks. grå stær operation, hos os. Bemærk, har du en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, er din ægtefælle og dine hjemmeboende børn ofte også dækket.